Omet al contingut

Digitalitza de manera integral
el teu bar i restaurant

Amb l’arribada de l’hivern, els mesos d’octubre i novembre, molts bars veuran reduït el seu aforament a l’haver de deixar les terrasses i dependre plenament de l’espai interior.

La situació del Covid-19 va obligar a molts establiments a digitalitzar la seva carta i que a través d’un codi QR, el client consulti el menú del dia.

Però t’imagines implantar un sistema que vagi més enllà?

Rastrejadors.cat posa a la teva disposició un sistema de codis QR intel·ligents a cada taula, on els clients poden fer la comanda, deixar-la inclús pagada, demanar si el que no s’acabaran, es posi en un tupper i cridar al cambrer o cambrera per ser atesos.

A la barra o a la cuina, les comandes arriben de forma digitalitzada i amb el número de taula, i les alertes arriben a la barra o a la pulsera de cada cambrer o cambrera.
Imagina que un grup d’amics que seuen per fer el vermut. A través del codi QR poden demanar i pagar tants cops com vulguin (Bizum, TVP virtual, transferència) i el cambrer i cambrera, al moment que porten la comanda, porten un TVP per cobrar físicament o en metàl·lic.

Cada cambrer/a rep la comanda a través d’una petita pantalla. “Taula 4: 2 coca-coles, 1 tallat, 1 bossa de patates i una de braves.

A més a més pots canviar cada dia el menú i introduïr productes des de la intranet i portar un control d’estadístiques de tot tipus!
Truca’ns i prova-ho al

973 98 01 84

 

×